nl en

veelgestelde vragen

... over buikdansoptredens

Hoe ziet een optreden eruit en hoe lang duurt het?

Tijdens een optreden laat buikdanseres Aïcha u kennismaken met verschillende buikdansstijlen zoals onder meer klassieke Egyptische stijl, sluierdans, drum solo, enz... Aïcha streeft ernaar om uw feest onvergetelijk te maken met een stijlvolle en artistieke dansact. Er zijn twee mogelijke formules: ofwel is er één optreden van ongeveer 15 minuten. Ofwel zijn er twee verschillende dansgedeeltes van ongeveer 12 minuten met een pauze van minimum 10 minuten tot maximum één uur. Tijdens de pauze is er een kostuumwissel. De optredens worden verzorgd in prachtige, professionele danskostuums.
Indien u van deze standaardformules wenst af te wijken, kan dit uiteraard besproken worden.
 

Wat heeft Aïcha nodig voor een geslaagd optreden?

- Een verkleedruimte.
- Een vrije dansruimte van minimum 15 m². 
- Er wordt op blote voeten gedanst. Daarom moet de dansvloer PROPER en VEILIG zijn. 
- Een goede muziekinstallatie. Het is belangrijk dat de muziek in de hele zaal goed hoorbaar is.

 

Wie zorgt voor de muziek tijdens het optreden?

Aïcha wordt altijd begeleid door haar partner die instaat voor de muziek en voor een professionele presentatie van de show.

 

Wordt er met het publiek gedanst?

Het moet gezegd worden dat de meeste mensen meer genieten van de show zonder ‘angstig’ te moeten zijn om uit het publiek te worden gepikt.
Daarom wordt er enkel op uitdrukkelijk verzoek van de gastheer of gastvrouw en pas op het einde van de show, met het publiek gedanst zodat de hoogstaande kwaliteit van de buikdansact steeds gegarandeerd blijft.

 

Waar geeft buikdanseres Aïcha optredens?

Aïcha's thuishaven is Kortrijk (West-Vlaanderen), maar ze kan zich uiteraard verplaatsen.

 

Hoe kan ik een optreden reserveren?

Gelieve eerst contact op te nemen met Aïcha voor de praktische regelingen en de prijsopgave. (info@oriental-dancing.be of 0479 462 431)